sl
25 let tradicije

25 let tradicije

V podjetju Vopex d.o.o. imamo že več kot 25 let dolgo tradicijo proizvodnje različnih vrst kruha, odličnih pekovskih izdelkov in slaščic ter domačih keksov.

Povpraševanje

Vsakemu kupcu prisluhnimo in ugodimo njegovim željam

Naša vizija je stabilno in uspešno podjetje, ki proizvaja visokokvalitetne in inovativne proizvode za zadovoljstvo kupcev v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Italiji. Jasna vizija, ljubezen in predanost poslu, ki ga opravljamo so zagotovilo uspešnosti in kvalitete h katerima stremimo.

Testo
Kakovost surovin

Kakovost surovin

Glavni poudarek je na visoki kakovosti surovin in izbranih okusih slovenskega porekla.

Tradicija

Tradicije

Proizvode izdelujemo po domačih, tradicionalnih receptih, brez zmesi.

Razvoj

Razvoj

Ker strmimo k čim bolj kakovostnim izdelkom, ki bodo zadovoljili potrebe kupcev, smo kupili ultrazvočni rezalnik, 4 tunelske peči in električne tunelske peči za kekse.

Proizvodnja

Proizvodnja

Proizvodnjo imamo certificirano po programu IFS Global Markets - Food in smo posledično pod kontrolo svetovno znanega nadzornega organa Bureau Veritas.

Tuš SPAR EuroSpin Tuš
Domači keksi

Domači keksi

V pekarnah Vopex na podlagi 25 letne tradicije izdelujemo vrhunske kekse, ki so pripravljeni iz preprostih domačih sestavin s prijetnim okusom. Naši tradiciji zaupajo mnogi kupci, zato se vedno z veseljem vračajo k nam.

Preberi več
Slaščice

Slaščice

Nudimo bogato izbiro okusnih slaščic, ki vam bodo polepšale dan. Pri nas bo vsak sladkosned našel nekaj zase. Naše Breskvice s kakavovo-orehovim nadevom so prejele tudi Zlato priznanje za odlično kakovost v letu 2017 Gospodarske Zbornice Slovenije.

Preberi več

Galerija

V podjetju Vopex d.o.o. imamo že več kot 25 let dolgo tradicijo proizvodnje različnih vrst kruha, odličnih pekovskih izdelkov in slaščic ter domačih keksov. Oglejte si več v naši galeriji.

Galerija
Galerija

Pošlji povpraševanje

Če imate kakšno vprašanje, vam bomo z veseljem odgovorili. Za namene poslovne komunikacije bomo shranili vaše, ime in priimek, e-naslov, ime vašega podjetja in vaše sporočilo.

Kombi Kombi
Vopex d.o.o.

Z nastankom podjetja Vopex d.o.o, leta 1992 je istočasno zrastla tudi znamka PEKARNA JURE, pod katerim so prepoznani kakovostni in zaupanja vredni izdelki: kruh, pekovsko pecivo, sveže slaščice in domači keksi.

Sledi nam na Instagramu

Kontakt

VOPEX, proizvodnja živilskih proizvodov in trgovina d.o.o. Postojna

© 2024, Vopex. Vse pravice pridržane.
Produkcija: Bitnet.si
I feel Slovenia